Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. 1. 2009

Ještě jednou McDonald’s

V říjnu jsem informoval o tom, že např. McDonald’s vynakládá velmi významné prostředky na to, aby propagoval homosexuální životní styl. Také jsem položil řečnickou otázku, zda by nestálo za to nakupovat jinde než v této a dalších jmenovaných firmách.

Už v červenci vyzvala AFA (Americká rodinná asociace) svých 2,2 mil. členů k bojkotu McDonald’s. Bojkot nebyl zaměřen proti tomu, že McDonald’s zaměstnává homosexuály, ale proti tomu, že McDonald’s aktivně upřednostňuje podporu homosexuálního životního stylu. V říjnu 2008 McDonald’s oznámil, že přestane s touto podporou a zůstane neutrální. Bojkot byl účinným nástrojem jak dosáhnout nápravy.

Dovolte ještě pár řádků k této problematice. Křesťané musí být první, kdo se budou vždy distancovat od jakéhokoli ponižování homosexuálů. Musíme jim jasně prezentovat Kristovu lásku. Na druhé straně chceme a musíme jasně říci, že praktikovaná homosexualita je dle Bible hříchem (bohužel, toto široká veřejnost odmítá a odmítají to také mnozí liberálně smýšlející křesťané). Ale jako každý jiný hřích, i tento hřích je Bohem odpustitelný, když člověk přijde v pokání k Bohu. A jako z každé jiné závislosti, i z této Bůh vysvobozuje. Bůh je milostivý, odpouští, léčí a zachraňuje. A to i ty, kdo bojují s homosexualitou. (zdroj: http://www.christiantelegraph.com)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář