Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zde můžete přidávat své komentáře, podněty, připomínky a návrhy. Také mne můžete kontaktovat přímo na emailové adrese michal.klus(zavináč)seznam.cz. Děkuji.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Davidovi

Michal, 2. 12. 2008 16:24

Ahoj, samozřejmě máš k dispozici jakékoli články, mým jediným požadavkem je to, aby se u článku objevil odkaz na tyto stránky (www.klus.estranky.cz) To platí i do budoucna, takže cokoli se tady objeví, můžeš za stejných podmínek využít.

dotaz na clanky

David Pirek, 2. 12. 2008 13:23

Ahoj Michale, schanim clanky s tematikou manzelstvi a vztahu pro novy server: http://krestanskaseznamka.cz a vidim ze tady neco mas. Chtel bych se zeptat jestli bych neco mohl prevzit, pripadne jestli mas nejake jine clanky ktere by si chtel na K.S. publikovat... diky. David Pirek

Díky Matěji, Pán Ti žehnej.

Michal, 5. 11. 2008 23:34

ocenění

Matěj, 5. 11. 2008 22:50

Zdravím Michale.
Máš pěkné stránky, předáváš myšlenky k zamyšlení a zaujaly mne PowerPointy - nápad zpracování.Protože jenom používáním a podněcováním myšlení, se člověk nestává otupělým jak některé překlady překládají pasáž z Židům 5:11.
Přeji všem lidem dobré vůle Boží pokoj.

už to takvypadá, že Obama

Michal, 5. 11. 2008 5:31

obama nebo McCain?

quido, 4. 11. 2008 20:04

...

Tak dobře

Křestanský Disident, 1. 9. 2008 12:55

Tak dobře budu respektovat pravidla diskuze.Pavle proč se mnou v některých otázkách zatím mírně nesouhlasíš?Nemám rád když nekdo soudí bez většího přemýšlení.Skuste se o tom víc rozepsat.
Jenda: Asi si mě s někým pleteš jediný múj nick je Křestanský Disident jinak se občas přectavuju celým nebo křestním jménem.Nácek nejsem i když je jich hodně křestanů jsem český nacionalista v tom je rozdíl.

křesťanský disident

Jenda, 22. 8. 2008 21:01

Nedivím se, že tzv."křesťanského" disidenta mažete. Podle pravopisu jej lze vysledovat na vícero křesťanských stránkách pod různými přezdívkami. Je to nácek.

příspěvek smazán

Křesťanskému Disidentovi, 19. 8. 2008 21:22

Z důvodu antisemitických a nacionalistických názorů jsem ti příspěvek smazal a budu tak činit i nadále, pokud nějaký přidáš. Solidní diskuzi se nebráním, ale nechci tady dovolovat propagaci těchto nežádoucích a nezákonných názorů.

Jendov

Michal, 15. 8. 2008 7:25

Nejsem odborník na Hnutí víry, ale jako mnoho lidi jsem se s ním a jeho projevy setkal. Musel jsem si udělat svůj názor a věřím, že z čistým svědomím mohu říct, že jsem si ho formoval na základě Božího slova. Samozřejmostí je, že když jsem si potom připravoval přednášku, šáhl jsem po literatuře, protože není v mých časových schopnostech udělat nějakou studii bez toho, abych četl a studoval argumenty, se kterými přišli druzí.
A co se týká kázání „pro něco“ než „proti něčemu“ tak s tím samozřejmě musím souhlasit. Na druhou stranu i Ježíš, proroci i apoštolové často kázali proti něčemu. Takže jde jen o to, najít ten správný poměr. Ale určitě se nad tím zamyslím. Dík za připomenutí.

Křesťanskému Disidentovi:

Michal, 14. 8. 2008 8:24

Znovu musím zopakovat, že se tvými názory radikálně nesouhlasím. Jen si třeba připomeň největší překázání z Lukáše 10:27.

Michalovi

Jenda, 10. 8. 2008 18:19

Člověče, nebylo by špatné, kdybys někdy studoval "hnutí víry" bez předsudků a s Bibůí v ruce. Vypadá to, že jen opisuješ ze všelijakých Dingirů, kde je cíl dopředu znám a pak se hledají argumenty, jak jej podpořit.
Jinak, stránky jsou fajn.
Není lepší kázat "pro něco" než "proti něčemu"?
Přeji Ti Boží požehnání!

Křestanství znám

Křestanský Disident, 28. 7. 2008 17:58

Michale já vím o čem je křestanství Příjmout Ježíše Krista jako svého Pána a Spasitele věřit v ukřižování a nebe prosetě základní krédo víry.K usmrcení a nenávisti nevyzívám jenom cením na nás křestanech že jsme to byly právě my co dělal křížové výpravy a pogromy na židy pochop tam ten Boží plán ten tu prostě je a navíc je moc pěkné čeho si cením že křestané necenzurují a nezakazují přístup na stránky mezi sebou to je fakt krásné vzpomen na jednu křestanskou písničku. ZNIČIT SIONISTU TO JE PRVNÍ ZÁKON TVŮJ SE ZBRANÍ I BE ZE ZBRANĚ V PRVNÍ ŘADĚ STUJ SLITOVÁNÍ NEMĚJ CO ŘÍKÁ TO JE LEŽ A TO JE TVOJE ZEMĚ TU ZACHRÁNIT SI BĚŠ.Také je krásná ta naše solidaria když my křestané za jeden provaz za stejnou věc z horoucí láskou jdem děkuji opravdu děkuji za věškerou podoru aleuja sláva Bohu na výsostech

Co je křesťanství?

Michal, 8. 7. 2008 15:37

Křesťanství je životní styl šíření evangelia, zprávy o tom, že Ježíš Kristus zemřel za hříšníka, aby mu dal život věčný. Křesťanství není šíření rasismu, výzev k usmrcení a k nenávistí. To je antikřesťanství. Nenech se vést vlastním srdcem, Bible říká, že je nejúskočnější ze všeho. Věř Bohu, věř Božímu slovu a dovol mu, aby změnilo tvé názory. Sobě nevěř, věř Bohu. Nebudeš litovat.

Michale

Křestanský Dizident, 8. 7. 2008 12:37

Michale respektuji tvůj Názor že zatím se mnou nesouhlasíš cením na Tobě že respektuješ názor můj.
To co říkám křestanství je a jsem štasten když mi Bůh dal tu svatou povinost šířit věci co šířím.Procituj srdcem to co jsem napsal a pochopíš to a možná nejen ty.

reakce na předchozí příspěvek

Michal, 7. 7. 2008 12:35

Zásadním způsobem nesouhlasím s předchozím příspěvkem. Takovéto názory jsou naprosto neslučitelné s biblickým křesťanstvím. Autorovi samotnému doporučuji otevřít Bibli a je mou modlitbou, aby mu Bůh byl milostiv a aby pochopil, jaká je Bohem nabízená milost.

Kamarádi

Křestanský Dizident, 7. 7. 2008 11:56

Koukám že tu jde diskuze trochu do zdi k tomu klauzovi ano je to meniší zlo furt lebší než Václav Havel co je antikrist a chce zničit tuhle planetu.
KAMARÁDI KŘESTANÉ

MUSÍM VÁM VZDĚLIT DŮLEŽITÉ VĚCI ZDE I NA JINÝCH SRTÁNKÁCH SOUHLASÍM JEN ČÁSTEČNĚ SIC JSEM KŘESTAN A MÁM BLÝZKO K PROTESTANTSTVÍ NEZAPOMENME ŽE KŘESTANSTVÍ JE PROTIPOL JUDAJIZMU A SAMOZDŘEJMĚ KŘESTAN BYL JE A BUDE VŽDY PROTI ŽIDUM TO JE JASNÝ. NACHÁZÍME SE V TĚŽKÝCH ČASECH A MUSÍME VYJÍT A UBRÁNIT SI KŘESTANSKÉ TRADICE KŘESTANSKÉ EVROPY.BYLY KŘÍŽOVÉ VÝPRAVY ZA TY SAMOZDŘEJMĚ BUDEM DĚKOVAT BOHU DLOUHÉ STALETÍ A TISÍCILETÍ POTOM SRBOVÉ BRÁNILI SVOU ZEM PROTI NEPŘÁTELŮM SLOVANSKÝCH NÁRODU MAMERIKY A MUSLIMUM A TED MY ČEŠI MUSÍME OPRAVDU MUSÍME UBRÁNIT SVOU ZEM 1938 SME PÁTEŘ OHLI 1968 TAKÉ A TED 2008 AMERIČANÉ CHTĚJÍ OKUPOVAT ČESKOU VLAST CHOPME SE ZBRANÍ A JDĚME DO BOJE VÍME KDO JE PŘÍTEL A KDO NEPŘÍTEL CO JE OD BOHA A CO NE DULEŽITÉ JE ROZPOZNÁNÍ DUCHA SVATÉHO.POMĚME NA TO ŽE NÁS SPOJUJE NADŘAZENÁ BÍLÁ ČESKÁ KREV,SLOVANSKÝ JAZYK TRADICE A NÁRODNÍ SYMBOLY ANO TO MÁ SMYSL A BUDOUCNOST NIC NEŽ NÁROD!USA A ISRAEL POTÁHNĚTE DO PEKEL!VYSLAVUJME JEMÉNA RATKO MLADIČ,SLOBODAN MILOŠEVIČ,PINOČET,TISO,MUSSOLLINI,RADOLA GAJDA ALEUJA MĚJME JASNO KDO JE PRO KŘESTANSTVÍ JEŽÍŠE A KDO NE PROCITUJME SRDCEM A HNED UVIDÍME KDO KDE STOJÍ

to pryč s reklamou

Dan, 30. 4. 2008 20:49

Nazdar, to je velmi dobry přistup rači investovat tych500kč a je to hned lepši a maš i větší výhody jako registrovaný uživatel.

pryč s reklamou

Michal, 15. 4. 2008 11:18

Po zhlídnutí některých "nehezkých" reklam, jsem dnes do stránek investoval první finance, 500 Kč, a reklamy už Vás nebudou obtěžovat.

Mily bratre

notes, 5. 4. 2008 1:09

Mily bratre,
diky za Tvoje stranky a kazani....po pravde ani nevim,ke ktere cirkvi patris,nicmene to neni podstatne...Tve stranky sem objevil naprostou nahodou chatovanim po netu...nevim,jestli se tu objevim jeste nekdy v budoucnu.Byl bych ovsem rad,kdybys mi napsal na moji adresu ivo.t@email.cz. dik a zdravim i